IniciNoticiesCulturaAquest divendres arriba un espectacle de circ a Tordera

Aquest divendres arriba un espectacle de circ a Tordera

PALS_TEATRECLAVÉL’espectacle de circ Pals de la companyia Cíclicus arriba divendres al Teatre Clavé dins del cicle ainda.

Pals és un espectacle de circ dirigit per Leandro Mendoza, exdirector de La Central del Circ. A Pals, una troupe de circ ha perdut un dels seus membres i durant l’espectacle, emprenen un camí de dol i d’homenatge al cicle de la vida. Tota l’acció parteix de la transformació de materials naturals, ara pals, ara un carro, ara rodes, que els serveixen per construir un carrusel des del qual contemplar el capvespre.

Estrenat al festival Grec de Barcelona i guardonat amb el premi especial Zirkòlika de Circ de Catalunya per la seva posada en escena, Pals arriba ara a Tordera, lloc on va gestar-se, en part, el projecte. Durant tres setmanes de principis de 2015, els integrants de la companyia Cíclicus van estar assajant i creant l’espectacle a les instal·lacions del Teatre Clavé i de Mas Panella.

Pals es podrà veure al Teatre Clavé divendres 20 de novembre a les 22:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 12€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’espectacle.