IniciNoticiesEsportsAquest passat cap de setmana tots els primers equips torderencs han guanyat...

Aquest passat cap de setmana tots els primers equips torderencs han guanyat el seu partit exceptuant el CEEB Masculí

Foto: Agustí Matamoros
Foto: Agustí Matamoros

La majoria dels primers equips torderencs han fet els deures aquest passat cap de setmana. Gairebé tots els enfrontaments s’han de comptabilitzar amb victòria.

El dissabte a les 19:30h el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera va aconseguir guanyar el seu partit a la pista del Cabrils per un 66-75. Els homes entrenats per David Dalmau volen aprofitar el calendari assequible que tenen per aquestes properes setmanes, abans d’arribar a l’aturada de Nadal. A les 20:00h del vespre es va disputar, a la pista del GEIEG “B”, el partit de la jornada de 1a catalana de bàsquet entre l’equip gironí i el CEEB Femení. Finalment victòria per 12 punts de diferència a favor de les torderenques (67-79) que les col·loca líders amb un partit menys i com a únic equip invicte de la lliga. La jornada de dissabte es va tancar amb el duel del Club Patí Tordera, al pavelló parroquial, contra el CP Mieres. Els visitants van fer suar l’equip torderenc però finalment es van endur la victòria per 5 a 3, tres punts vitals per seguir a mitja taula de la primera nacional espanyola.

El diumenge a les 14:00h el Futsal Tordera va disputar el seu partit, al poliesportiu, contra l’Atlètic Vidreres. Els torderencs també van aconseguir la victòria que els permet posar-se segons de la lliga i sense saber que és perdre aquesta temporada (3-2). El Club Futbol Tordera va disputar el derbi de la 2a catalana de futbol davant el CD Blanes. Els torderencs segueixen sense perdre cap punt a casa, victòria per un 3-1 amb domini torderenc. Per tancar el cap de setmana, el CEEB Masculí de la 2a catalana de bàsquet va jugar a domicili, a la pista del Palamós, i els torderencs no van poder guanyar el partit. El marcador final va ser de 89-83.

ÚLTIMES NOTÍCIES