IniciNoticiesEsportsEls Castellers de l’Alt Maresme presenten el seu calendari per al 2016,...

Els Castellers de l’Alt Maresme presenten el seu calendari per al 2016, la revista digital i l’últim aplec de final de temporada

castellers presentacioAquest dissabte passat la sala Tívoli de Pineda de Mar va acollir la presentació del calendari 2016 dels Castellers de l’Alt Maresme, la nova revista digital dels Maduixots i també van fer públic el cartell de la que serà l’ última diada castellera de la temporada, que se celebrarà a la ciutat de Calella. Recordem que el calendari de l’any passat es va centrar en els primers castells realitzats, les dates i les poblacions on es van aixecar. Aquest any han volgut mostrar un lloc emblemàtic de cada una de les set poblacions que formen part de la colla castellera. Marc Ruiz, cap de colla, en declaracions a Ràdio Tordera, ens explica com es pot adquirir el calendari, que té un preu de 10 €.

Ruiz calendari colla 1

S’hi poden veure pilars fets en el Far de Calella, a dalt del campanar de Pineda, a la masia de Can Rates de Santa Susanna, a la Pilona de Malgrat de Mar, al castell de Palafolls, al pont de Ferro de Tordera i des de Sa Palomera de Blanes. Tots els pilars amb vistes espectaculars fetes des d’un dron. Dins de l’acte també es va presentar la revista digital del grup que s’anirà publicant mensualment. Ens en parla en Marc Ruiz.

Ruiz revista digital 2

Per concloure també es va fer memòria del que serà l’última diada castellera per als castellers de l’Alt Maresme, el proper diumenge 29 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de Calella. Ruiz ens informa de com es troba l’agrupació actualment.

Ruiz moment colla 3

Aquest passat dissabte els maduixots van actuar a Manresa i van portar el 3d7 i el 4d7, 2 pilars de 4, el 4d6 amb agulla, pilar de 5 i un intent descarregat de pilar de 4.

ÚLTIMES NOTÍCIES