IniciNoticiesCulturaLa “Terra Baixa” de Lluís Homar arriba diumenge al Teatre Clavé

La “Terra Baixa” de Lluís Homar arriba diumenge al Teatre Clavé

terrabaixaAquest diumenge arriba a Tordera la versió de Terra Baixa del director Pau Miró. L’ actor Lluís Homar, porta a escena tots els personatges d’una obra que ha estat una referència per ell durant tota la seva vida. Homar és l’ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes; la Marta i també en Sebastià; la caputxeta i el llop alhora. Tot plegat, acompanyat per l’escenografia de Lluc Castells i la composició musical i la veu de la Sílvia Pérez Cruz. Un espectacle que ha estat i continua estant aplaudit per la crítica i el públic, i amb el qual Lluís Homar ha rebut el Premi MAX d’Arts escèniques al millor actor principal. El director del teatre, Josep Navarro parla de la qualitat de la programació local.

navarro teatre

Terra Baixa de Lluís Homar es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper diumenge 8 de novembre a les 19:00h. Les entrades tenen un preu de 18€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

El cap de setmana al Teatre Clavé també inclou una proposta per a un altre sector de públic: els més petits de la casa. Un any més, Tordera se suma a la programació d’El més petit de tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits, que enguany suma l’onzena edició.

En aquesta ocasió, el Teatre Clavé acull un dels espectacles d’aquesta programació. Es tracta de Wanikan, una història formada per imatges, sense paraules i amb molt d’humor; un joc entre dos personatges que interactuen amb objectes familiars per explicar històries.

Wanikan arriba de la mà de la companyia belga 4Hoog, una de les companyies més ben valorades en l’escena internacional dedicada als més petits. Wanikan s’adreça a infants entre 2 i 5 anys i es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 7 de novembre en dues funcions: a les 17:00h i a les 18:40h. Les entrades per Wanikan tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle

ÚLTIMES NOTÍCIES