IniciNoticiesEsportsVictòries del bàsquet masculí i femení i empats en hoquei sobre patins...

Victòries del bàsquet masculí i femení i empats en hoquei sobre patins i futbol sala

Foto: Albert Amaya
Foto: Albert Amaya

Aquest passat cap de setmana esportiu ens torna a deixar bons resultats per als primers equips torderencs, excepte per al Club Futbol Tordera, que va perdre el derbi de la 2a catalana.

El dissabte a les 17:00h de la tarda el Futsal Tordera va jugar en el pavelló poliesportiu la jornada número 4 de la 1a Territorial Grup C davant el Vall Llobrega i hi va haver repartiment de punts, amb el resultat final d’empat a 3. A la mateixa hora, el CFTordera va jugar a Palafolls el derbi de la 2a catalana. Els locals van ser efectius i van imposar-se per 2-1. Els torderencs van reclamar un penal a l’inici de la segona part que no es va xiular. A les 20:15h també vam tenir un duel interessant a la primera nacional espanyola entre dos dels candidats que estan cridats a lluitar per l’ascens a l’OK Lliga. Al Club Patí Tordera se li va escapar el partit en els últims dos minuts quan el Girona CH va fer el tercer gol que significava l’empat a 3 en el marcador

El diumenge va ser el torn per al bàsquet torderenc. A les 12:15h el CEEB Tordera de la 1a catalana femenina va jugar a casa davant el Vedruna de Gràcia. Nova victòria de les torderenques per 88-64, que les col·loca líders invictes de la lliga. El CEEB Masculí de 2a catalana es va retrobar amb la victòria a domicili a la pista de l’Arenys Bàsquet “B” per un 64-82. Per tancar la jornada esportiva, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera va aconseguir la sorpresa de la jornada de la tercera catalana masculina de bàsquet en imposar-se per un 75-65 al líder de la lliga, el CB Tiana, en el poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES