IniciNoticiesCulturaAvui es presentarà a Tordera el capítol pilot de la sèrie "El...

Avui es presentarà a Tordera el capítol pilot de la sèrie “El Mort Viu”

presentacio mort viuTordera ha estat escenari de gravació del capítol pilot d’una sèrie, El Mort Viu. Espais com el bar Can Mingu, el pavelló parroquial o algun carreró del casc antic, es poden reconèixer perfectament. És el projecte final de carrera de 5 universitaris, que ara volen intentar fer realitat la primera temporada de la sèrie. Jordi Porcel, un dels guionistes, explica perquè van escollir Tordera per gravar el començament de la sèrie.

serie mort viu 1

El Mort Viu és una sèrie que navega entre el drama i la comèdia, i que juga amb el gènere fantàstic, passant pel filtre del costumbrisme i l’humor negre. Explica la història de la família Gifra i del fill petit, en Llàtzer, un ni-ni odiós, i de les coses rares que passen, des del naixement d’un monstre fins a l’assentament d’aquest en un poble un mica especial. Els seus creadors, veuen la necessitat de posar en pantalla les ruïnes d’una crisi que va més enllà del tema econòmic, que arriba a la moral, a l’ètica i a tots els llocs.

serie mort viu 1

El capítol pilot es podrà veure el proper 23 d’octubre amb una projecció especial que prepara el Casal de Joves, a les 20:00h, i on assistiran els creadors de la sèrie.

ÚLTIMES NOTÍCIES