IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana, el Futsal Tordera i el CEEB Femení juguen...

Aquest cap de setmana, el Futsal Tordera i el CEEB Femení juguen a casa amb l’objectiu principal de seguir sumant victòries

nUn nou cap de setmana esportiu en què els primers equips torderencs intentaran seguir amb la bona ratxa de victòries que alguns dels conjunts estan aconseguint en aquest inici de competició.

El dissabte a les 17:00h de la tarda tindrem, un altre cop, doble cita esportiva torderenca. En el Palastadium Lluís Moner de Palafolls, el Club Futbol Tordera disputarà el partit de la jornada davant el conjunt local de la 2a catalana de futbol. Els palafollencs són segons i encara no han perdut cap partit de lliga. L’enfrontament, el podreu seguir en directe a través de Ràdio Tordera. A la mateixa hora jugarà l’equip sènior del Futsal Tordera en el poliesportiu i rebran el Vall Llobrega amb el principal objectiu de seguir puntuant una jornada més. A les 20:15h, el Club Patí Tordera disputarà el seu partit a la pista del Girona HC, aquesta segona setmana de lliga. Els gironins, entrenats pel torderenc Ramon Benito, comptaran amb dos exjugadors torderencs a les seves files, en Manel Garcia i en Josep Hernández. El duel, el podreu seguir en directe per la nostra sintonia.

El diumenge, a les 12:15h en el poliesportiu, el CEEB Tordera de la 1a catalana femenina rebrà el Vedruna de Gràcia. Les torderenques encara no han perdut cap partit de lliga; el matx també el podreu escoltar en directe per la ràdio. L’equip masculí del CEEB de la 2a catalana disputarà el seu partit de lliga a la pista de l’Arenys Bàsquet a les 16:00h de la tarda a domicili amb el principal objectiu de retrobar-se amb la victòria.

Per tancar el cap de setmana esportiu, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera jugarà en el poliesportiu a les 17:45h i rebran els que són de moment els líders de la seva lliga, el CB Tiana.

ÚLTIMES NOTÍCIES