IniciNoticiesCulturaTordera prepara la tercera edició de la fira del conte aquest dissabte

Tordera prepara la tercera edició de la fira del conte aquest dissabte

3 fira conteLa Regidoria de Promoció Econòmica ja té a punt la tercera edició de la Fira del Conte de Tordera que es celebrarà dissabte, 24 d’octubre.
A través d’aquesta mostra es vol contribuir a la sensibilització de la lectura del públic infantil i juvenil a través d’eines com els contes i els àlbums il·lustrats, així com també posar a l’abast dels visitants una oferta lúdica que doni a conèixer autors i il·lustradors catalans.

Un any més, el proper dissabte, la plaça de l’Església i el seu entorn s’habilitarà amb l’objectiu de convertir-lo en un espai de trobada per a llibreters i il·lustradors d’arreu, juntament amb altres espais d’animació des d’on es realitzaran actuacions lúdiques diverses amb l’objectiu de convertir-lo en un marc singularitat, qualitat i dinamisme. Ho explica el regidor de promoció econòmica, Marc Unió.

fira del conte 1

La Fira comptarà aquest any amb la presencia de nou editorials, que a través d’activitats lúdiques com conta-contes i tallers, presentaran les seves novetats al públic familiar. També participaran a la fira les escoles, entitats i empreses del ram educatiu de Tordera, que s’han volgut sumar a la iniciativa organitzant novament lectures en veu alta, espectacles de teatre i tallers d’animació i creativitat infantils. Marc Unió parla d’una fira amb activitats diverses i per a totes les edats.

fira del conte 2

Durant tot el dia també hi haurà partides del “Guspira”, el joc dels correfocs, a càrrec de Jordi Torras i Taller de Llaminadures (a partir de 3 anys). També, els expositors organitzaran tallers i jocs a les seves parades. Durant la tarda, l’Associació de narradors i narradores explicarà “Històries a cau d’orella, de tu a tu”. La Fira del Conte s’organitza amb la col·laboració de les empreses i entitats locals: Llibreria Núria, Llibreria Tordera, La Regadora, El Camí centre de Psicologia i Logopèdia, Associació de Comerciants Tordera Centre, Fundació Teatre Clavé i Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES