IniciNoticiesEsportsEls Maduixots van descarregar el seu primer 3d7 amb una gran diada...

Els Maduixots van descarregar el seu primer 3d7 amb una gran diada castellera a Olot

maduixots 3d7El passat dissabte 17 d’octubre els Castellers de l’Alt Maresme van bastir per primera vegada a Olot, el 3d7. Aquesta construcció va anar acompanyada a més a més del 4d7, el 5d6 i el pilar de 5.

Després d’entrar a la plaça amb el pilar caminat, el 4d7 va pujar molt ben quadrat i en tots els moments, tant a la carregada com a la descarregada, va presentar confiança donant compte que la colla comença a dominar aquest castell. Era el primer castell de 7 que els Castellers de l’Alt Maresme feien fora de la seva comarca. A la segona ronda els Castellers de l’Alt Maresme van encarar el 3d7; després d’un primer intent desmuntat en que el castell es va bastir amb tota la seva estructura però en que l’anxaneta no va poder traspassar l’acotxador, els maduixots hi van tornar i aquest cop sí l’aleta es va veure dibuixada i, després d’una descarregada força èpica l’eufòria es va desfermar a la pinya vermell-maduixa. Va ser també la primera vegada que la colla bastia 2 castells de 7 en una mateixa diada. Per arrodonir la diada els maduixots van bastir el 5d6 i un pilar de 5, a més de 2 pilars de 4 de comiat.

El proper repte dels Maduixots serà ja el dissabte vinent a Girona, en motiu de les vigílies de Sant Narcís, on actuen amb una de les seves colles padrines, els Marrecs de Salt.

ÚLTIMES NOTÍCIES