IniciNoticiesPolíticaEmprenedoria, estalvi energètic i respecte pel medi ambient. Mesures per aconseguir una...

Emprenedoria, estalvi energètic i respecte pel medi ambient. Mesures per aconseguir una Smart City”.

03005L’Ajuntament de Tordera continua treballant per la promoció econòmica al nostre municipi. L’objectiu és intentar donar incentius, com ajudes econòmiques, rebaixes en les taxes municipals i altres, perquè hi hagi nous emprenedors i, a la vegada, empresaris que puguin tirar endavant petits negocis. En definitiva, es tracta d’ajudar l’emprenedor i el petit empresari perquè pugui treballar. Per aconseguir-ho, però, l’Ajuntament també vol resoldre definitivament la situació de les àrees industrials de Can Buscà i Can Payàs. De tot plegat, en parla l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que recorda que segueix en marxa la campanya “Instal·la’t al centre”, per promoure l’emprenedoria.

alcalde smart city 1

Tenint en compte les possibilitats turístiques que ofereix Tordera, amb una àmplia extensió de zones verdes, no es pot passar per alt la defensa i el respecte pel medi ambient. Una de les primeres accions que ja ha posat en marxa l’Ajuntament és la reforma de l’enllumenat del municipi, per tal d’estalviar energia i, alhora, reduir l’impacte que això provoca a l’entorn natural. A la vegada, també es resol el problema de contaminació lumínica, que amb les bombetes de LED és molt menys agressiva. Joan Carles Garcia explica que es posaran en marxa altres accions, com la instal·lació de sistemes d’escalfament més néts en els edificis municipals.

alcalde smart city 2

En conjunt, totes aquestes accions van encaminades a la creació d’una ciutat intel·ligent, el que s’anomena “Smart City”. Per l’Alcalde del nostre municipi, el fet de buscar un Tordera més tecnològic també és per donar un millor benestar a les persones. Escoltem Joan Carles Garcia.

alcalde smart city 3

La voluntat d’encaminar Tordera cap a una “Smart City” no deixa de ser una eina per reduir despeses i aconseguir més diners per a polítiques socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES