IniciNoticiesEsportsEl Club Futbol Tordera se suma al I Memorial Kiko Pérez amb...

El Club Futbol Tordera se suma al I Memorial Kiko Pérez amb una caminada/pedalada fins al camp municipal de Maçanet de la Selva

memorial kikoAquest proper dilluns 12 d’octubre s’organitza, en el camp municipal de Maçanet de la Selva, el I Memorial Kiko Pérez. Els veterans del Rubí, Maçanet, Obispado i un conjunt d’amics i companys d’en Kiko, per part del Club Futbol Tordera, participaran en aquesta jornada en què durant el matí disputaran diversos enfrontaments. Carles Gamonal president del CFTordera ens dóna més detalls de l’organització del memorial i ens explica el perquè no es realitza a Tordera.

Gamonal memorial kiko 1

En Kiko Pérez va ser jugador de l’Obisbado i del CFTordera. El 12 d’octubre va morir a causa d’un càncer. Gamonal comenta la figura d’en Kiko i el que ha significat per l’entitat torderenca.

Gamonal memorial kiko 2

Des de el club torderenc organitzen una caminada/pedalada per aquest dilluns fins al municipal de Maçanet de la Selva. És una iniciativa que pretén ajudar i engrescar la gent de Tordera perquè es desplaci fins a la localitat veïna. Se sortirà a les 8 h del matí des del Municipal d’esports de Tordera amb inscripcions prèvies mitja hora abans. Els tiquets tenen un preu de 5 € que inclouen entrepà, beguda i bus de tornada des de Maçanet. La ruta a peu serà d’uns 10 quilòmetres aproximadament amb un circuit apte per a totes les persones.

La ruta amb bicicleta constarà d’uns 25 quilòmetres, amb algun desnivell, i passarà per Puig Marí, Castell Torcafelló i l’estany de Sils. Per apuntar-s’hi hi ha diverses vies: per correu electrònic amb l’adreça cftordera@cftordera.cat o presencialment , a les oficines del club, de 16 a 20 h. El president del CFTordera ha confirmat que l’any que ve el Memorial per en Kiko es durà a terme en el Municipal d’esports de Tordera.