IniciNoticiesSocietatDilluns es faran els treballs d'asfaltat de la rotonda de la Plaça...

Dilluns es faran els treballs d’asfaltat de la rotonda de la Plaça Concòrdia. Hi haurà talls puntuals de trànsit durant tot el dia.

IMG_20151002_132154Dilluns vinent, 5 d’octubre,  tindran lloc els treballs d’arranjament i nou asfaltat de la rotonda d’accés a Tordera per la carretera de Fogars i el pont cap a Sant Pere, a l’alçada de la Plaça Concòrdia. Per aquest motiu, la Policia Local informa que es duran a terme talls puntuals de trànsit durant tot el dilluns en dues fases: la primera, a partir de les vuit del matí restarà tallat al trànsit el tram de camí Ral comprès entre la plaça de la Concòrdia i el carrer de l’Amistat. Tots els vehicles que baixin del Camí Ral direcció Fogars, Sant Pere o carrer Puigvert es desviaran pel carrer Amistat i podran sortir per carrer Doctor Carreras fins a la carretera de Fogars.

La segona fase, a partir de les 10 del matí, aproximadament, es tallarà al trànsit de vehicles pel pont de la BV-5121. Per aquest motiu, els vehicles que vulguin accedir a Tordera des de Sant Pere o des del Polígon Can Verdalet hauran d’entrar per la carretera N-II.

L’empresa adjudicatària de les obres preveu tenir-les enllestides en un sol dia. Les obres de reparació de l’asfalt de la rotonda d’accés a Tordera estan subvencionades per la Diputació de Barcelona i s’emmarquen en el projecte d’arranjament i millora de la carretera BV-5121.

ÚLTIMES NOTÍCIES