IniciNoticiesCulturaNacho Sánchez i Alba Nonell es presenten aquest cap de setmana a...

Nacho Sánchez i Alba Nonell es presenten aquest cap de setmana a Cubelles en la proclamació d’hereu i pubilla de Catalunya 2015.

pubillatge catalunyaLa pubilla i l’hereu de Tordera del 2014, Alba Nonell i Nacho Sánchez, participen aquest cap de setmana al certamen d’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya que tindrà lloc a Cubelles. Dissabte els joves participants es sotmetran a les proves teòriques i participaran en diverses activitats organitzades pel Foment de les Tradicions Catalanes. A la nit tindrà lloc el sopar de gala on s’acomiadaran del títol els representants del 2014.
Diumenge al migdia tindrà lloc l’acte de proclamació de la pubilla i hereu de Catalunya per aquest any. Ho explica la pubilla de Tordera 2014, Alba Nonell.

alba 1

Alba Nonell afronta l’elecció amb molta il·lusió i preveu que les preguntes de l’examen seran generals de Catalunya.

alba 2

Per la seva banda, l’Hereu de Tordera 2014, Nacho Sànchez afronta l’elecció com una experiència personal, tot recordant que els estudis que cursa a Madrid l’impedeixen poder optar al títol.

nacho sanchez

Els representants locals del pubillatge estaran acompanyats a Cubelles per familiars i amics, així com per l’actual pubilla i hereu locals, Berta Pla i Jordi Serra, per la Delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal i per la regidora de Festes, Sílvia Català.

ÚLTIMES NOTÍCIES