IniciNoticiesCulturaDissabte obre la nova programació del Teatre Clavé amb l’espectacle familiar "La...

Dissabte obre la nova programació del Teatre Clavé amb l’espectacle familiar “La gran A…ventura” del clown Marcel Gros

MARCELGROS_TEATRECLAVÉTret de sortida de la programació del Teatre Clavé amb el cicle de teatre familiar. A La gran A…ventura en Marcel Gros, pallasso d’ofici, fa una visita guiada a través del seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada. Amb les actuacions estel·lars d’un gran paper platejat, un cubell d’escombraries, un viatge a bord d’una A majúscula, la camisa del papa i un faquir, entre d’altres. El Clow Marcel Gros, ens parlava sobre l’espectacle en declaracions en el programa “Bon Dia Menuts” de Ràdio Tordera.

marcel gros

La gran A…ventura s’adreça a infants a partir de 3 anys i es durà a terme el dissabte 3 d’octubre a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, l’espectacle de Marcel Gros també està inclosa a l’abonament familiar, que permet al públic escollir tres espectacles del Cicle familiar a un preu total de 12€. Tota la informació sobre entrades, abonaments i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES