IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera comença a preparar els entrenaments setmanals i les...

El Club Esportiu Tordera comença a preparar els entrenaments setmanals i les caminades mensuals

cetEl Club Esportiu Tordera ja té a punt el seu inici de temporada. Coincidint amb el mes d’octubre, l’entitat posa en marxa els entrenaments de córrer i també les caminades mensuals, que s’aniran intercalant amb les sortides de BTT. Albert Prats, un dels membres del CET, ens explica que l’any passat hi va haver una bona resposta de la gent amb els entrenaments i que enguany també faran dos grups.

Prats entrenaments 1

La finalitat principal des de l’entitat és poder donar una resposta als torderencs/ques que surten a córrer sols i que amb aquesta iniciativa es poden agrupar i sortir amb colla per fer esport. Els entrenaments es faran els dilluns i els dimecres a les 20 h del vespre amb sortida des de el Pavelló de la Concòrdia i començaran aquest proper dilluns cinc d’octubre. Per altra banda, cada segon diumenge de mes, a partir de l’onze d’octubre, s’organitzaran les populars caminades i sortides amb BTT. Prats ens comenta que hi haurà un canvi de format amb les rutes.

Prats entrenaments 2

El Club Esportiu Tordera és una entitat torderenca dedicada a la pràctica de tota mena d’esports: excursionisme, ciclisme de carretera i de muntanya, running, triatló, etc.

ÚLTIMES NOTÍCIES