IniciNoticiesEntitatsL’ANC de Tordera omple sis autocars per l'11-S

L’ANC de Tordera omple sis autocars per l’11-S

tiquets ancLa delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha omplert sis autocars per participar en la Diada del proper 11 de Setembre, que en aquesta edició té com a objectiu cobrir la Meridiana de Barcelona. Àngel Vallicrosa, portaveu de l’assemblea de Tordera, ha explicat que estan satisfets per les inscripcions registrades. Per tant, 156 torderencs i torderenques sortiran en autocar de Tordera per participar a la via lliure.

Vallicrosa ha explicat també que és difícil conèixer quants torderencs participaran a la Via Lliure del proper 11-S, ja que les persones s’inscriuen a títol personal a través de la pàgina web de l’ANC i d’Òmnium Cultural i més poden estar en els diferents trams, no només en el 51 que és l’assignat a Tordera. És per això que només tenen dades a partir del nombre de persones que anirà en els autocars que organitza l’entitat. Vallicrosa recorda que s’ha viscut una temporada compulsa, amb molta incertesa, i que ara sembla que tot torna a estar una mica més encarrilat. Es mostra il·lusionat amb una possible victòria de les forces independentistes el 27S, però remarca que és important que tothom vagi a votar. Diu que la clau és convèncer els indecisos.

anc 10s 3

Des de l’assemblea estan convençuts que el poble estarà ben representat i esperen que la nova Via Lliure per impulsar el procés cap a l’estat propi renovi el seu èxit. La sortida, per tots aquells que tinguin tiquet, serà a les 2 de la tarda des de l’aparcament de sorra del carrer Roger de Llúria.