IniciNoticiesSalutLa campanya "Cap nen sense bigoti" recull 565.000 litres de llet per...

La campanya “Cap nen sense bigoti” recull 565.000 litres de llet per als bancs dels aliments catalans

recollida lletL’Obra Social “la Caixa” i el Banc dels Aliments de Barcelona han presentat el balanç de la campanya “Cap nen sense bigoti”, una iniciativa centrada en la recollida de llet a tot l’Estat que ha reunit un total d’1.000.200 litres, més de la meitat dels quals, 565.000 litres, s’han aconseguit a Catalunya. Ho valora el director general de la fundació “La Caixa”, Jaume Giró.

llet 1

Els torderencs han pogut col·laborar en la campanya amb la recollida que feia l’empresa que gestiona el servei de neteja dels centres de la corporació de salut del Maresme i la Selva, en els hospitals de Calella i Blanes. Amb aquest balanç, es preveu que hi hagi existències suficients fins finals d’any. La col·laboració entre ambdues entitats s’ha reforçat amb la signatura d’un conveni que permetrà al Banc dels Aliments adquirir un camió frigorífic a partir del mes de desembre que millorarà el repartiment d’aliments frescs i congelats a zones on fins ara on es podia arribar. El president del Banc dels Aliments de Barcelona, Eduard Arruga, destaca la importància d’adquirir un nou camió frigorífic.

llet 2

La campanya “Cap nen sense bigoti” responia a la demanda que ha fet el Banc d’Aliments per incidir en la necessitat que tenen molts nens i nenes de consumir una quantitat de llet diària.

ÚLTIMES NOTÍCIES