IniciNoticiesEsportsAquest dissabte, el CEEB Tordera presenta el primer equip masculí, i el...

Aquest dissabte, el CEEB Tordera presenta el primer equip masculí, i el femení, el diumenge, juga el torneig Mateu Pell

ceeb masculiEl Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera té doble cita esportiva aquest cap de setmana. El dissabte 12 de setembre, en el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans, es presentarà per primera vegada, en la curta història de l’entitat, un equip masculí que, durant la temporada, jugarà a la segona catalana masculina. Marc Alonso, coordinador i entrenador de l’equip, ens explica que és un projecte il·lusionant i que volen intentar treure’s l’etiqueta de club femení, exclusivament.

Alonso masc 1

El partit serà a les 18.30h contra el ST Esteve Basket Club de França. Alonso ens presenta l’equip masculí.

Alonso masc 2

Per altra banda, durant tot el cap de setmana la territorial gironina de bàsquet ha organitzat la fase final del Torneig Mateu Pell. Un esdeveniment que aplega els equip de la província que són a les categories superiors de primera catalana i copa Catalunya. Enguany també hi serà el CEEB Tordera, de primera catalana. Marc Alonso ens explica l’objectiu que s’han marcat des de l’entitat per afrontar el Mateu Pell.

Alonso fem 3

El diumenge a les 12h del matí jugaran contra el Banyoles, l’equip amfitrió, la semifinal. En cas d’aconseguir la victòria haurien de disputar la final a les 18 h de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES