IniciNoticiesCultura“Temps” de Quim Masferrer i el monòleg de “Terra Baixa” amb Lluís...

“Temps” de Quim Masferrer i el monòleg de “Terra Baixa” amb Lluís Homar, plats forts de la programació estable del Teatre Clavé per l’últim quadrimestre d’aquest any

03019Ja es coneix la programació estable del Teatre Clavé per l’últim quadrimestre d’aquest any. Començarà a finals de setembre i seguirà combinant els 4 cicles que la defineixen: música, teatre, propostes familiars i el Cicle Bé+bo. L’aposta del teatre és seguir millorant l’excel·lència dels espectacles i fer créixer la programació, a la vegada que es busca arribar al màxim nombre de gent possible, diversificant el perfil dels usuaris i intentant que les propostes siguin obertes i assequible per a tothom. Escoltem el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

navarro programacio tardor 1

El cicle Bé+bo (patrocinat per El Tall + Porcus) havia de donar el tret de sortida a la programació de tardor-hivern 2015, amb un Concert de música acusmàtica a càrrec de Medín Peirón (26 setembre), segons comunica el teatre s’ha ajornat fins a nova data.

Els plats forts de la temporada arribaran en forma de monòlegs. El primer serà Temps (18 d’octubre), escrit i interpretat per Quim Masferrer, una tragicomèdia de 90 minuts de durada, els que li queden de vida al protagonista de la història. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. L’altra proposta destacada és Terra Baixa (8 novembre), d’Àngel Guimerà, protagonitzada en aquesta ocasió per Lluís Homar. Ell sol, damunt l’escenari, assumeix tots els papers de l’obra, un clàssic de la literatura catalana.

Pel que fa al cicle familiar, aquest seguirà essent una aposta destacada del Teatre Clavé en la programació de l’últim quadrimestre de l’any: l’espectacle multi-còmic La gran A…ventura (3 d’octubre) a càrrec del pallasso Marcel Gros; el teatre Oh, que bonic és Panamà! (17 d’octubre) de la companyia Hirondela Teatre, cinema amb L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta (31 d’octubre); l’espectacle Wanikan (7 novembre) de la companyia 4HOOG, especialitzada en les arts escèniques per a infants fins a 5 anys; un “Concertino” (14 novembre) de música d’un altre temps per a infants d’avui en dia i, més cinema amb un clàssic de Walt Disney, El libro de la Selva (28 novembre).

La programació es completa amb una proposta de teatre de la companyia Cíclicus, Pals (20 novembre), que és un homenatge a la mort i, alhora, una celebració del cicle de la vida; i amb un concert al voltant del primer treball del cantaor de flamenc Víctor Palacios, titulat Viejas costumbres (29 novembre). Com sempre, el concert de Sant Esteve (26 desembre) clourà la programació, amb una aposta per la música barroca, però que també inclourà nadales.

Josep Navarro, director del Teatre Clavé, diu que el públic ha envellit els últims anys i que els preocupa la idea de crear nou públic més jove. D’aquí que apostin per una programació més diversificada.

navarro programacio tardor 2

Totes les propostes de la programació estable del Teatre Clavé són propostes d’art en viu i en directe, les quals busquen generar una complicitat amb l’espectador. Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir, a la web www.teatreclave.cat i a les taquilles del teatre. Enguany també es mantindran els diferents abonaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES