IniciNoticiesEsportsLa regidoria d’esports presenta el curs esportiu amb un pavelló poliesportiu que...

La regidoria d’esports presenta el curs esportiu amb un pavelló poliesportiu que s’ha quedat petit

nAquest passat dimarts 8 de setembre la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera Bàrbara Vergés, va passar per els micròfons del programa “El Show dels Esports” per explicar com es presenta el nou curs esportiu 2015-16. Ella mateixa defensa l’activitat activa que té el nostre municipi amb la vessant esportiva.

Verges curs 1

Bàrbara Vergés també va explicar l’objectiu que s’han marcat per aquesta nova temporada des de la regidoria que ella coordina.

Verges curs 2

Un dels punts negres que ha d’afrontar la regidora d’esports és la saturació que viu actualment el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans. Vergés comenta que les entitats van creixent però que l’espai per a la pràctica de l’esport és el mateix.

Verges curs 3

Sobre les divisions d’entitats existents o creacions de noves entitats esportives al municipi que practiquen el mateix esport que d’altres entitat, Bàrbara Vergés defensa que la unió pot portar-te a aconseguir més objectius però que de vegades la competència et fa més fort.

Verges curs 4

L’entrevista sencera la podeu recuperar a través de la pàgina web de la ràdio a l’apartat de la ràdio la carta www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES