IniciNoticiesEsportsLa UEM Mataró guanya el setè torneig cadet estatal organitzat pel CBTordera

La UEM Mataró guanya el setè torneig cadet estatal organitzat pel CBTordera

11947705_878219495603057_360586510315774799_oDes de divendres 4 fins al diumenge 6 de setembre, el pavelló de l’avinguda dels Països Catalans va acollir el setè torneig cadet masculí de bàsquet. Amb una bona afluència de públic durant tot el cap de setmana, l’activitat, consolidada en el nostre municipi, va tenir la sorpresa que per primera vegada en set anys l’equip amfitrió va guanyar dos partits i fins i tot va poder arribar a les semifinals. Oscar Mateo, coordinador del club, ens comentava la participació de l’equip torderenc júnior de primer any en l’esdeveniment.

Mateo balanc 1

Tot i les baixes d’equips capdavanters en el bàsquet català, Mateo valora positivament el nivell de joc que s’ha vist i la col·laboració dels participants. A la final, disputada el diumenge a la tarda, la Unió Esportiva Mataró es va imposar per un 93-71 al Sant Josep de Badalona. Dídac Puig, de l’equip mataroní, va ser escollit MVP del torneig. Jordi Ventura, entrenador del conjunt campió, es mostrava molt satisfet per la participació en l’activitat.

Ventura balanc basquet 2

El proper esdeveniment que organitzarà el Club Bàsquet Tordera serà la gran IX Diada del Bàsquet durant el cap de setmana del19-20 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES