IniciNoticiesPolíticaL'Ajuntament de Tordera s'afegeix a les iniciatives d'ajuda i suport als refugiats...

L’Ajuntament de Tordera s’afegeix a les iniciatives d’ajuda i suport als refugiats dels conflictes armats

03207El govern municipal presentarà al proper Ple Ordinari de setembre una moció de suport a la creació i adhesió del municipi de Tordera a la Xarxa de Ciutats i Pobles Refugi per acollir aquelles persones que travessen  Europa fugint del conflictes armats als seus països d’origen.

El govern vol expressar així el seu suport als refugiats, tot impulsant i participant activament de les iniciatives que sorgeixin de la pròpia societat civil, de les institucions i entitats que treballen per fer front a aquest drama humanitari.

El text de la moció que s’està redactant es treballarà conjuntament la setmana vinent amb la resta de formacions polítiques que conformen el plenari amb l’objectiu d’assolir el màxim consens en la resolució de la moció.

En aquest mateix sentit, el regidor d’atenció social, Àngel Pous, participa aquest divendres a la reunió d’urgència convocada pel Fons Català de Cooperació amb l’objectiu de tractar la crisi humanitària en matèria de refugi i per tal de planificar i coordinar les accions que es poden dur a terme des dels ajuntaments catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES