IniciNoticiesCulturaL’artista Teresa Pera inaugura aquest mes de setembre dues exposicions, a Sant...

L’artista Teresa Pera inaugura aquest mes de setembre dues exposicions, a Sant Andreu de Llavaneres i Maastricht (Holanda).

Cartell Teresa Pera v2L’artista local Teresa Pera inaugura aquest mes de setembre dues exposicions, una d’elles a Holanda. La primera la trobem a prop de casa, al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. Sota el nom de Jerarquies Transitòries, la pintora torderenca presenta 15 peces noves, totes fetes durant aquest estiu des del seu nou estudi situat a la Plaça de l’Església. La majoria són aquarel·les i tintes sobre paper, però també hi ha tres olis. Ella mateixa ens explica com va escollir el títol de l’exposició.

teresa pera expo 1

La inauguració de l’exposició és aquest divendres, 4 de setembre, a les 19:30h. Es podrà visitar fins el 12 d’octubre, de dimecres a dissabte de 17:00h a 20:00h i els dissabtes, diumenges i festius d’11:00h a 14:00h. Teresa Pera convida els torderencs i torderenques a acompanyar-la el dia de la inauguració i, de passada, visitar l’exposició d’obres que ofereix el museu de Llavaneres.

teresa pera expo 2

Aquest mes de setembre, però, la Teresa Pera inaugurarà una altra exposició una mica més lluny de casa. Serà a la galeria PontArte de Maastricht (Holanda), de la qual n’és fundadora la seva representant. Serà la seva primera exposició individual allà. L’artista torderenca es mostra il·lusionada i ens explica què hi exposarà.

teresa pera expo 3

L’exposició de la Teresa Pera a Maastricht estarà oberta del 10 de setembre al 10 de novembre. Recordem que aquest divendres, 4 de setembre, inaugurarà Jerarquies Transitòries al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres.