IniciNoticiesEsportsEl CPTordera organitza un triangular amb la selecció andorrana i el FCBarcelona

El CPTordera organitza un triangular amb la selecció andorrana i el FCBarcelona

traingular hoqueiCom a últim acte oficial de la festa major de Tordera 2015, el Club Patí Tordera organitza un triangular en el pavelló de la Concòrdia per demà dissabte 29 d’agost. Els equips que hi participaran a banda de l’estrena del primer equip torderenc, seran un combinat de la selecció andorrana de hoquei i el Futbol Club Barcelona Lassa. La presidenta de l’entitat Carme Vila ens explica que aquest esdeveniment significa el retorn de l’equip en el programa d’actes de la festa major.

Vila triangular 1

A banda del moviment esportiu, el Club Patí Tordera també mourà l’aspecte social preparant un servei de bar i uns inflables per la mainada. Vila assegura que es veurà un bon espectacle d’hoquei sobre patins.

Vila triangular 2

Els partits començaran a les 18:00h de la tarda amb el CPTordera-Selecció Andorrana. A les 19:15h FCBarcelona-Selecció Andorrana i a les 20:30h el CPTordera-FCBarcelona, partit que serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. Quan finalitzi el triangular hi haurà un lliurament de premis per els guanyadors. Durant tota la tarda l’entrada en el parroquial serà gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES