IniciNoticiesCulturaLa diada de Sant Bartomeu arriba aquest dilluns amb les activitats més...

La diada de Sant Bartomeu arriba aquest dilluns amb les activitats més tradicionals i amb la novetat de la moguda del 80

04121La diada de Sant Bartomeu, patró de Tordera, durant tot el dia, tindrem una nova campanya de donació de sang especial Festa Major. La responsable del banc de Sang, Sílvia Delgado recorda que el requisits per donar sang son tenir 18 anys, pesar més de 50 quilos i estar bé de salut. En aquest sentit, anima a tothom a ser donant de sang.

sang

La unitat mòbil estarà situada de 10 mati a 2 del migdia i de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre, darrera la plaça de l’església. A les 11 del matí, a l’església parroquial ofici solemne, amb la participació de la coral de la parròquia de Sant Esteve.

Seguidament caminada fins al camí ral amb l’acompanyament de la colla de geganters i grallers de Tordera. A dos quarts de 1 començarà el tradicional i popular Cós. Les inscripcions per al Cós es faran a la plaça de la concòrdia de dos quarts de 11 a les 12 del migdia.

Tot seguit, a la plaça de l’església, actuació i batallada a càrrec de la colla de geganters i grallers de Tordera. A les 6, a la pista de l’amistat, concert de Festa Major a càrrec de l’ orquestra Maravella.

A les 7 de la tarda, a la plaça de l’església, hi haurà una audició de sardanes amb la cobla ciutat de Girona. A les 7, al pavelló de la concòrdia, festival de patinatge artístic, a càrrec de la secció de patinatge. El delegat del club, Josep Romaguera avança que trobarem en aquest festival.

patinatge

A les 8 de la tarda, la pista de l’amistat tindrà lloc el ball de tarda amb l’orquestra Maravella. A les 10, castells de focs d’artifici. La pirotècnia Igual .

També aquest any es prepara la incorporació d’una activitat més a la plaça de l’Església per a la nit del 24 d’agost. Es suprimeix el ball de nit per aquest dia, però una vegada finalitzat el castell de focs d’artifici, cap a dos quarts d’onze, començarà una festa amb música dels 80 i 90, apta per a tots els públics. La regidora de Festes, Sílvia Català, afirma que amb aquesta festa es vol arribar a un públic més ampli.

novetats fm 2

Aquesta activitat es durà a terme a la plaça de l’església.

ÚLTIMES NOTÍCIES