IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la festa major...

Ràdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la festa major amb retransmissions en directe de diverses activitats.

IMG-20150820-WA0002La Festa Major de Tordera està en marxa i, un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals. Avui tindrem el tret de sortida a les retransmissions amb les havaneres amb el grup Els pescadors de l’Escala. Dissabte, Ràdio Tordera oferirà en directe, per primera vegada en la seva història, l’actuació de les colles castelleres de l’ alt Maresme i Vailets de l’Empordà, a partir de les 8 del vespre. Les properes cites seran diumenge amb la proclamació de la pubilla i l’hereu i el final del correfoc i el pregó, del guitarrista Diego Cortés. Els concerts amb les Orquestres Maravella i Costa Brava seran un dels punts forts d’aquesta programació. A més, s’oferirà una àmplia cobertura de les retransmissions esportives. Escoltem El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

retransmissions festa major Albert

Recordin, Ràdio Tordera prepara, com cada any, un dispositiu especial per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2015.

ÚLTIMES NOTÍCIES