IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca de Tordera finalitza la quarta edició del Festival Multipolar amb...

La Biblioteca de Tordera finalitza la quarta edició del Festival Multipolar amb un increment de públic.

festival multipolarLa Biblioteca de Tordera ha posat punt i final a una nova edició del Festival Multipolar, una programació de contes i recitals per a adults que es duen a terme al pati interior de la Biblioteca, tots els dimecres de juliol al vespre. El més destacat d’aquesta quarta edició és que ha augmentat l’assistència de públic i que les propostes han estat més diversificades. Escoltem la directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, que es mostra molt contenta amb el resultat global del festival.

balanc multipolar 1

El tret de sortida del Festival Multipolar d’enguany el va donar la Jordina Biosca, que ja havia vingut altres vegades i que va omplir la primera nit amb contes que giraven al voltant del vi. El segon dimecres va estar protagonitzat per un clàssic de la literatura catalana, “Canigó”, de Mossèn Cinto Verdaguer, a càrrec de Martí Peraferrer, que es va viure intensament dins la sala polivalent de la biblioteca. La tercera nit, el col·leccionista de contes Santi Rovira va oferir un recital amè i divertit. I per últim, el punt i final el van posar dos autors torderencs, Quim Haro i Maribel Marín. Més de dues-centes persones van assistir a l’acte que es va dur a terme a la Plaça de la Concòrdia i que va comptar amb la participació de dues ballarines de l’entitat Pere Cot i un grupet de música clàssica. Sílvia Anfrons diu que el Festival Multipolar ja s’ha consolidat i que ara han de mirar com seguir sorprenent al públic.

balanc multipolar 2

El Festival Multipolar és una proposta de la Biblioteca de Tordera per gaudir de la literatura a la fresca les nits d’estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES