IniciNoticiesCulturaEl veïnat de Sant Daniel de Tordera celebra aquest cap de setmana...

El veïnat de Sant Daniel de Tordera celebra aquest cap de setmana la seva festa major.

04062L’Associació de Veïns de Sant Daniel donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major del veïnat aquest vespre, a les 10, amb el tradicional sopar de germanor. En acabar, hi haurà ball de nit. Bruno Carreras, president de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, detalla el menú del sopar.

fm sant daniel 1

Per demà dissabte, a les 7 de la tarda s’ha preparat un espectacle de titelles i pallassos a càrrec del grup d’animació Ratataplam. Tot seguit hi haurà una nova edició del concurs de disfresses per totes les edats, amb premis pel primer i segon de cada categoria. Per acabar, a les 12 de la nit, hi haurà el gran ball de nit a càrrec de l’orquestra Boogie Woggie. Per aquest any, a més, també s’han organitzat dos tornejos ja tradicionals dins les festes del veïnat de Sant Daniel: el torneig de dominó i el torneig de futbolí.

Les activitats continuen el diumenge, 2 d’agost, amb l’ofici solemne al migdia. Bruno Carreras, president de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, ens en dóna més detalls.

fm sant daniel 2

Ja a la tarda de diumenge, a les 7, hi haurà audició d’havaneres amb rom cremat a càrrec de la Cobla Montjuïc i, a la mitja part, proclamació de la pubilleta i hereuet de Sant Daniel 2015. A dos quarts de 8 del vespre se celebrarà el torneig de Bitlles Catalanes, amb la col·laboració de la Bitlla Atòmica, i a dos quarts d’11 de la nit, ball de nit i disco mòbil amenitzat per Tony Music Show. Bruno Carreras explica que aquest any també hi haurà servei d’autobús gratuït a Jalpí el diumenge.

fm sant daniel 3

La festa finalitzarà amb els actes de dilluns, 3 d’agost. A les 6 de la tarda hi haurà jocs de cucanya, amb obsequi pels més hàbils, cedits per la comissió de Festes. A dos quarts d’11 de la nit començarà el ball fi de festa amb l’orquestra Montecarlo i, a la mitja part, es farà la proclamació de la pubilla de Sant Daniel 2015. Com l’any passat, la representant de Sant Daniel no serà candidata del veïnat per l’elecció de la pubilla de Tordera 2015. La nit de dilluns també es farà la tradicional Rifa del Xai.

Recordem que tots els actes se celebren a la Pista Mina Jalpí i que, com cada any, hi haurà sopars tots els dies de la festa. El servei d’autobús gratuït de diumenge, sortirà a dos quarts de 7 de la tarda des de la Plaça Lluís Companys i passarà pel Parc de la Sardana i Sant Pere, fins arribar a Jalpí. La tornada des de la Mina està prevista per dos quarts de 10 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES