IniciNoticiesCulturaEl festival La Peixera torna demà dissabte amb activitats per totes les...

El festival La Peixera torna demà dissabte amb activitats per totes les edats.

cartell peixeraEl festival La Peixera arriba un any més a Tordera. L’Associació La Peixera repeteix aquest 2015 amb l’experiència engegada l’any passat en motiu del 15è aniversari de l’entitat: La Peixera al Carrer. Amb aquesta iniciativa, volen apropar-se a la gent del poble i portar la cultura a peu de carrer. El actes de la nova edició de La Peixera començaran demà, a dos quarts de cinc de la tarda, a la plaça de l’Església amb activitats per a totes les edats. Marta Dalmau, membre de l’associació, ens avança la programació de la Peixera al Carrer.

peixera 25 juliol 1

Els tiquets de la botifarrada es podran comprar durant tota la tarda a les diferents parades del recorregut. Després de sopar, començaran les activitats de La Peixera de nit a l’emblemàtica carpa de circ al Parc Prudenci Bertrana. Marta Dalmau ens detalla les actuacions que es podran veure al vespre.

peixera 25 juliol 2

Recordem que La Peixera 2015 engega demà a partir de dos quarts de cinc de la tarda, a la Plaça de l’Església amb La Peixera al Carrer. Al vespre, les actuacions tornaran al Parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat La Peixera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES