IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera segueix la planificació per a la propera temporada amb...

El CEEB Tordera segueix la planificació per a la propera temporada amb diferents reforços

934871_10205210512133030_7844532868762588304_nEl Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera segueix planificant la propera temporada amb el principal objectiu de seguir consolidant els dos sèniors femenins i a la vegada preparar amb seguretat la plantilla del nou equip sènior masculí de la segona catalana. La propera temporada, el CEEB Tordera tindrà dotze equips en total; ens ho explica en Marc Alonso, un dels coordinadors esportius de l’entitat.

Alonso planificacio 1

Durant aquests propers dies, a través de la pàgina oficial del club, s’aniran fent diverses presentacions de nous jugadors/es i renovacions de jugadores que ja estaven a l’entitat. Marc Alonso explica per què han de fer fitxatges per completar els equips femenins i per al masculí.

Alonso planificacio 2

Marc Alonso finalment seguirà portant el primera catalana femenina ja que l’entrenador que tenien fitxat per a aquest conjunt ha rebut una oferta important de l’estranger i l’ha acceptat i a la vegada portarà el segona catalana masculina. Xavi Sàez, procedent del CE Palamós, serà l’entrenador del segona catalana femenina.

ÚLTIMES NOTÍCIES