IniciNoticiesEsportsEls organitzadors de les bitlles a la fresca tanquen les inscripcions degut...

Els organitzadors de les bitlles a la fresca tanquen les inscripcions degut a l’allau de sol·licituds

bitlles frescaAhir dilluns a les nou del vespre es van obrir les inscripcions per poder participar de l’edició d’aquest any de les bitlles a la fresca 2015. Fins el dia 2 d’agost hi havia temps per poder apuntar-s’hi, però aquesta data límit ja no farà falta. La Penya del Bistec a través d’un comunicat anunciava que s’havien exhaurit les places per l’activitat. De fet, només varen necessitar 30 minuts per omplir l’esdeveniment amb la limitació dels 30 equips participants. David Roura en declaracions a Ràdio Tordera aquest matí, ens explicava que en els 10 anys d’història de l’entitat, mai havia succeït una cosa similar.

Roura bitlles inscripcions 1

Durant aquest dimarts des de l’entitat esportiva a través de la seva pàgina de facebook, penjaran la llista dels equips que tindran la sort de poder participar-hi. Roura explica el perquè de la limitació dels 30 equips.

Roura bitlles inscripcions 2

Tot i així des de l’organització segueixen convidant a tota la gent que vulgui apuntar-se que ho provi, passaran directament a la llista reserva. Durant la tarda-vespre si hi ha alguna novetat ho comunicaran a través del mateix facebook.