IniciNoticiesEsportsIván Sebastián (Ivi) i Sergio Ordóñez , primers reforços del primer equip...

Iván Sebastián (Ivi) i Sergio Ordóñez , primers reforços del primer equip del Club Futbol Tordera

ivi sergioAquest dimecres, a través de les xarxes socials, el CFTordera confirmava els primers reforços per al primer equip de la segona catalana. Després de lligar el nou entrenador, Joan Tarruella, la direcció esportiva de l’entitat ha començat a buscar jugadors per reforçar el conjunt. De fet, a causa de la marxa de Manel Guarnido i de José Manuel Martínez, al Sant Feliu de Guíxols i al Llagostera B, respectivament, fitxar ’ha convertit en una assignatura obligatòria per encarar amb seguretat la temporada que ve. El torderenc Sergio Ordóñez i el blanenc Iván Sebastián (Ivi) són les primeres apostes. Tots dos provenen del primera catalana del CF Lloret i ells mateixos ens expliquen per què han decidit canviar d’aires.

Ivi Ordonez fitxatges 1

Sergio Ordóñez, format a les categories inferiors del CFTordera , torna a casa per aportar la seva experiència tant en la posició de central com de pivot defensiu, tot i que en ocasions també pot actuar com a lateral. Iván Sebastián també és una aposta de garanties per donar més força i contundència a l’equip. Normalment participa en la línia de mitjos, tot i que aquest any també ha competit com a lateral gran part de la temporada gràcies al seu potent físic. Els dos nous jugadors ja han parlat amb l’entrenador i la nova junta directiva i valoren i ens expliquen el primer contacte amb Joan Tarruella i la nova junta directiva.

Ivi Ordonez fitxatges 2

El club no descarta noves incorporacions en els propers dies i assegura la continuïtat de la majoria dels jugadors de la plantilla actual. L’entrevista sencera amb els dos jugadors, la podreu escoltar avui, a partir de les 19.30 h en la versió de 30 minuts del Show dels Esports. Per altra banda, el CFTordera també va confirmar el començament de la pretemporada i l’entrenament inicial del primer equip, que serà el 4 d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES