IniciNoticiesCulturaAquest cap de setmana se celebren les festes del veïnat de Fibracolor...

Aquest cap de setmana se celebren les festes del veïnat de Fibracolor de Tordera

00120L’Associació de Veïns de Fibracolor ja ho té tot a punt per celebrar, aquest proper cap de setmana, les festes del veïnat 2015.

El tret de sortida serà avui a les 5 de la tarda amb el “xupinasso”. Tot seguit xocolatada popular i gimcana amb patinets. A les 8 del vespre sopar a la fresca i, a partir de dos quarts de 9, concert amb el guitarrista Edu Vico, Abel Orea i altres artistes. Per acabar la nit hi haurà l’actuació d’un monologuista.

Dissabte les activitats començaran a les 11 del matí, amb una xeringada. A la tarda, a dos quarts de 7, animació infantil amb jocs diversos. I a dos quarts de 10, inici del sopar de Festa Major i ball amb l’orquestra Ruta 66. Els tiquets per assistir-hi ja es poden comprar al local social del veïnat, a un preu de 15 euros. Carme Fernández, presidenta de l’Associació de Veïns de Fibracolor, ens detalla el menú que han preparat per aquest any.

festes fibracolor 1

L’últim dia de festes, diumenge, començarà amb una desfilada de gossos, que també es va fer l’any passat. Escoltem Carme Fernández.

festes fibracolor 2

A la 1 del migdia vermut popular. I ja a la tarda, a les 7 exhibició de country, tot seguit sopar a la fresca acompanyat de música per un DJ i, a les 12 de la nit, “xupinasso” final per tancar les festes del veïnat 2015.

L’Associació de Veïns de Fibracolor recorda que totes les activitats es duran a terme a la pista annexa al local social.