IniciNoticiesCulturaAquesta setmana el Teatre Clavé acull una nova edició de l’Escola d’estiu...

Aquesta setmana el Teatre Clavé acull una nova edició de l’Escola d’estiu de teatre del Goethe-Institut Madrid

Foto: Teatre Clavé
Foto: Teatre Clavé

Amb la intenció de donar suport als professors d’alemany que duen a terme tallers de teatre a escoles i universitats, i ampliar la seva formació en aspectes referents a la didàctica teatral, el Goethe-Institut Madrid organitza, un any més, l’escola d’estiu de teatre a Tordera, en el si del Teatre Clavé.

Una vintena de professors de llengua alemanya procedents de diversos països participen aquesta setmana a les sessions d’expressió dramàtica i d’altres disciplines artístiques que es duen a terme al Teatre Clavé, de la mà de professionals en actiu en el món del teatre. La llengua de treball és l’alemany i l’objectiu últim és donar als participants eines per usar els diversos instruments teatrals, des de la tasca d’escalfament fins la producció d’una obra. El punt culminant de l’escola d’estiu serà la representació d’una obra de teatre que es desenvoluparà en comú durant aquesta setmana en les sessions que es duen a terme al Teatre Clavé. El director del servei pedagògic Goethe-Institut Madrid, Michael Höfig explica que entre els objectius de l’escola , és fer més atractiu l’aprenentatge de l’alemany entre els seus estudiants.

goethe

Aquest és el segon any que el Teatre Clavé acull l’escola d’estiu de teatre del Goethe-Institut Madrid, després que amb aquesta institució també s’hagin dut a terme projectes com el ‘TransEurHopeTheatre’.

ÚLTIMES NOTÍCIES