IniciNoticiesEntitatsL'Associació de Voluntariat promou a Tordera una nova edició del Mulla't

L’Associació de Voluntariat promou a Tordera una nova edició del Mulla’t

mullatL’Associació de Voluntariat col·labora aquest diumenge amb la Fundació Esclerosi Múltiple organitzant a Tordera la campanya Mulla’t. Aquesta iniciativa consisteix principalment en difondre i sensibilitzar sobre la malaltia a l’hora de recollir donatius per a la seva investigació tot venent articles d’estiu com tovalloles, necessers, pilotes, tasses, puzzles, samarretes, etc.

Per aquest motiu, durant el matí de diumenge es muntaran dues parades, una a la Piscina Municipal i l’altra a davant de l’Església de Sant Esteve, tot aprofitant el reclam del mercat del diumenge per recollir els donatius. Els diners recaptats es destinen a la rehabilitació, a la inserció laboral de persones que pateixen la malaltia i a la recerca mèdica. Núria Fusté, cap de comunicació i sensibilització de la Fundació Esclerosi Múltiple explica la magnitud d’aquesta campanya.

mullat

L’Ajuntament de Tordera participarà a la campanya destinant tota la recaptació que es faci diumenge a la piscina municipal a la Fundació Esclerosi Múltiple. L’horari de l’instal·lació serà l’habitual, de les 10 de matí a les 7 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES