IniciNoticiesEducacióFinalitza el primer curs del Voluntariat per la Llengua a Tordera, que...

Finalitza el primer curs del Voluntariat per la Llengua a Tordera, que ha comptat amb la col·laboració de l’escola d’adults

20150703_113423Punt i final al primer curs del Voluntariat per la Llengua. La setmana passada es va celebrar la cloenda, amb totes les parelles lingüístiques que hi han participat. Igual que l’escola, ara a l’estiu toca descansar i carregar piles per tornar a començar el mes d’octubre una nova edició. La tècnica de l’Oficina de Català de Tordera, Olga Ubach, fa una valoració molt positiva d’aquest primer any del Voluntariat per la Llengua i recorda en què consisteix.

voluntariat llengua 1

Aquest Voluntariat per la Llengua s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l’escola d’adults de Tordera. La professora de català, Montse Planas, també en fa una valoració molt bona i explica com s’ha dut a terme.

voluntariat llengua 2

En declaracions a Ràdio Tordera, escoltem l’experiència d’algunes de les persones que han participat en aquest primer curs del Voluntariat per la Llengua a Tordera.

voluntariat llengua 3

Després dels bons resultats del primer any, està previst que a l’octubre comenci una nova edició del Voluntariat per la Llengua. Recordem que es tracta de fer 10 sessions d’una hora a la setmana de conversa en llengua catalana, amb l’objectiu d’ajudar a aprendre el català als nouvinguts o persones que no el saben o no s’atreveixen a parlar-lo.

ÚLTIMES NOTÍCIES