IniciNoticiesEntitatsCreu Roja Tordera finalitza el curs 2014-2015 dels tallers de l’S+J (Salut+Jove)...

Creu Roja Tordera finalitza el curs 2014-2015 dels tallers de l’S+J (Salut+Jove) amb una festa al Prudenci Bertrana. També tenen a punt totes les activitats per aquest mes de juliol.

sj-creurojaAbans de fer vacances durant el mes d’agost, la Creu Roja de Tordera ha preparat diverses activitats de S+J (Salut+Jove) per aquest mes de juliol. Primer, van posar el punt i final al curs amb una festa de cloenda al Parc Prudenci Bertrana. L’última activitat del curs d’enguany va ser una jornada intergeneracional amb els avis i àvies de la residència Can Comte. Mariona Galicia , educadora de la creu roja, la valora molt positivament.

S+J estiu 2

Per aquest estiu, des de l’S+J han preparat una sèrie d’excursions a diversos llocs, aprofitant que fa calor. Els divendres hi haurà cada setmana una sortida diferent. Ens en parla l’educadora social de Creu Roja Tordera, Maribel Tarifa.

S+J estiu 3

Tots aquells joves que vulguin participar en alguna d’aquestes sortides (encara que no hagin participat en els tallers de l’S+J durant l’any) es poden apuntar al local de Creu Roja Tordera, al carrer Canigó, 26. Les activitats es dirigeixen a joves entre 12 i 18 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES