IniciNoticiesCulturaEls dijous de juliol torna l’Altre Clavé, tres nits d’espectacles enguany, amb...

Els dijous de juliol torna l’Altre Clavé, tres nits d’espectacles enguany, amb un canvi de format

postalaltre clave2015Avui comença una nova edició de l’ Altre Clavé. El cicle d’estiu del Teatre es durà a terme les nits dels dijous 2, 9 i 16 de juliol a l’escenari de la plaça de Miquel Martí i Pol, a partir de les 10 de la nit. Enguany, l’Altre Clavé canvia de format. Manté l’espai en què s’ha dut a terme habitualment, és a dir, a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé, però la converteix en un recinte tancat i amb una nova distribució dels elements escènics (escenari i públic). Segons el director del teatre, Josep Navarro tot plegat propiciarà una major proximitat física de les propostes artístiques amb el públic, en un espai a mode de ‘cabaret’, desenfadat i a l’aire lliure.

altre clavé 1

L’Altre Clavé d’enguany s’inicia amb una sessió vintage ambientada en la dècada dels 80, marcada per l’amenaça nuclear, el papat de Joan Pau II, el disc Thriller de Michael Jackson o la movida madrileña, entre d’altres. Amb el títol ¡Qué movida, la de los 80! Aquest nit comptarà amb la música de la Juliane Heinemann i Carlos Falanga, que faran versions de la música pop dels 80, el rock del Combo del Teatre Clavé i l’actuació de dansa de Camerino General, tot plegat acompanyat d’un concurs de Trivial obert a la participació del públic. Ho explica Josep Navarro.

altre clave 2

De joglars i bufons és com s’anomena la segona nit de l’Altre Clavé, la nit del dijous 9 de juliol. En aquesta ocasió, l’obra del dramaturg i actor italià Dario Fo en serà la protagonista, amb textos adaptats i interpretats per en Carles Vendrell i la Bel Castanyé, acompanyats de la música en directe de la formació En la cuerda floja integrada per la Lídia Uve, en Manel Ribera i en Jose Galeote.

altre clave 3

El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà el dijous 16 de juliol amb una nit titulada Café de Chinitas en referència a un petit teatre o cafè cantat que va existir a la ciutat de Màlaga entre 1857 i 1937 i que va ser famós pels espectacles flamencs. Federico García Lorca el menciona i recull en un dels seus versos, és per això, que la darrera nit de l’Altre Clavé tindrà com a ingredients essencials textos de Garcia Lorca, dansa flamenca i música de guitarres.

altre clave 4

Josep Navarro recorda que les diferents propostes artístiques estaran protagonitzades per alumnes i professor del centre de formació artística, així com professionals vinculats amb el teatre.

altre clave 5

Per assistir com a públic a l’Altre Clavé d’enguany, caldrà adquirir una entrada de 3€ que inclourà una beguda i la degustació d’una tapa de L’Art del Porcus. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES