IniciNoticiesCulturaAvui s’estrena l’edició 2015 del Festival Multipolar de la Biblioteca, amb un...

Avui s’estrena l’edició 2015 del Festival Multipolar de la Biblioteca, amb un recital de textos orals, poesia, dites i endevinalles a càrrec de Jordina Biosca.

multipolar 1Avui s’estrena a la Biblioteca de Tordera una nova edició del Festival Multipolar, que se celebra tots els dimecres del mes de juliol al vespre, a les 21:30h. Enguany ja arriba a la 4a edició. Es tracta d’una programació especial, de contes i recitals per a adults, que es realitzen a l’aire lliure, al pati interior de la Biblioteca.

Per engegar l’edició 2015, aquest dimecres, 1 de juliol, hi haurà un recital de textos de tradició oral, poesia, dites i endevinalles, a càrrec de Jordina Biosca. Que ens bevem el vi és cosa sabuda per tots i tothom. Però que sapiguem d’on ve, i perquè té uns o altres efectes o què ens arriba a fer fer, això ja és una altra història. Doncs bé, sota el títol “I va venir, el vi”, i entre traguet i traguet, Biosca intentarà estirar el fil i veure fins on els porta. Escoltem la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

festival multipolar 1 juliol

L’entrada a l’espectacle és gratuïta, però atès que l’aforament és limitat, cal confirmar prèviament l’assistència a la Biblioteca, al telèfon 93 764 25 60. La lectura començarà a dos quarts de 10 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES