IniciNoticiesEntitatsLa PAH Tordera empapera el BBVA del Camí Ral

La PAH Tordera empapera el BBVA del Camí Ral

pah bbvaAvui al matí, les PAHs (Plataformes d’Afectats per les Hipoteques) han iniciat una campanya ininterrompuda d’accions de protesta contra el BBVA per exigir solucions adequades a les circumstàncies de les famílies des del punt de vista social i econòmic. La PAH de Tordera ha ocupat aquest matí l’oficina que el BBVA té al camí ral, cruïlla amb Carrer Folch i Torres. Una trentena de persones, amb la presència d’unes quantes famílies, han respost a la convocatòria.  Durant l’acció han empaperat i ocupat l’ oficina. En la protesta han participat el regidors de SOM Tordera, Carles Seijo i Salvador Giralt, integrants del govern municipal amb CiU.

La PAH informa que, en aquests moments, “el BBVA es caracteritza per ser una entitat que ha endurit la seva posició en relació a tots els temes que tenen a veure amb persones implicades en l’impagament de les hipoteques”.

Aquesta entitat bancària és, segons assenyalen els de la PAH, la segona entitat financera més gran d’Espanya i concretament a Catalunya és també la segona entitat que més desallotjaments forçosos i execucions hipotecàries realitza. La solució dels conflictes plantejats des de fa temps sembla que no entren dins els plans de millora del banc.