IniciNoticiesEntitatsL’Església Missionera Evangèlica de Tordera reforma l’ermita del veïnat de Fibracolor

L’Església Missionera Evangèlica de Tordera reforma l’ermita del veïnat de Fibracolor

esglesia fibraL’Església Missionera Evangèlica (IME) de Tordera està reformant l’ermita del veïnat de Fibracolor, que es trobava abandonada i en desús des de fa molts anys. Leonardo Cuellos és el pastor missioner de l’IME i va arribar a Tordera acompanyat de la seva dona, ara fa uns 5 anys. Abans, va estudiar durant tres anys al seminari San Pablo d’Argentina, i després un any a Barcelona.

Fins ara es reuneixen amb els companys de la comunitat a l’antic local social d’Àgora Park, però des de fa un temps buscaven alguna opció més propera al nucli urbà. La possibilitat d’utilitzar l’ermita de Fibracolor, doncs, els hi és perfecte. El mateix pastor ens explica com va arribar a les seves mans.

reforma ermita fibra 1

Leonardo Cuellos preveu que les obres de l’ermita de Fibracolor estiguin enllestides a mitjans del mes de setembre. Aquestes són les actuacions que s’hi estan duent a terme.

reforma ermita fibra 2

Una cinquantena de persones participen habitualment de les trobades de l’Església Missionera Evangèlica de Tordera. S’hi aplega gent de molts llocs del món: Astúries, Catalunya, Colòmbia, Argentina, Perú, Itàlia, Rússia, entre altres. Aquestes són les activitats que organitzen els diferents dies de la setmana.

reforma ermita fibra 3

Evidentment, reformar l’ermita de Fibracolor té un cost, que es cobrirà majoritàriament amb les donacions voluntàries dels integrants de l’IME de Tordera.