IniciNoticiesComerçOysho estrena nova seu central a Tordera

Oysho estrena nova seu central a Tordera

29-0065Inditex continua mimant Oysho. La cadena de moda íntima femenina del gegant gallec acompanyarà a Massimo Dutti a Tordera, amb la posada en marxa d’una nova seu. Oysho s’ha convertit en els últims anys en un dels conceptes de major creixement del grup.

Massimo Dutti va traslladar al gener de 2013 les seves oficines centrals -i el seu centre logístic-a les instal·lacions de nova construcció ubicades al veïnat de Fibracolor. Oysho ha ocupat ara l’espai que havia quedat lliure, ampliant les seves oficines i capacitat logística en aquesta plataforma.

L’equip de Oysho s’ha anat incorporant a la nova seu de manera esglaonada, però a principis de maig es va completar el trasllat i en l’actualitat ja operen tots els departaments en aquest nou edifici. Les noves instal·lacions de Oysho compten amb una superfície de 7.000 metres quadrats.

Inditex compte en el municipi de Tordera amb un polígon d’activitat econòmica on concentra les casernes generals de les seves cadenes Massimo Dutti, Berhska, Oysho i Uterqüe. Stradivarius, per la seva banda, situa la seva seu al municipi de Sallent.

ÚLTIMES NOTÍCIES