IniciNoticiesEsportsCarme Vila és nomenada nova presidenta del Club Patí Tordera en el...

Carme Vila és nomenada nova presidenta del Club Patí Tordera en el transcurs de l’assemblea de final de temporada 2014-2015

IMG_20150615_221400Aquest dilluns al vespre a l’auditori del Teatre Clavé es va celebrar l’assemblea general ordinària de socis del CPTordera. A banda de repassar l’exercici econòmic i la temporada esportiva del club, l’assemblea d’ahir també va servir per oficialitzar l’única candidatura que s’ha presentat per agafar el relleu del fins ara president, Pere Vendrell. Ell mateix, en finalitzar l’acte, feia balanç dels seus quatre anys de mandat.

Vendrell balanc 1

Un dels objectius principals que s’havien marcat era retornar l’equip a l’OK Lliga i fer créixer la base, a banda d’aconseguir omplir el pavelló de la Concòrdia en els partits del primer equip. Carme Vila ja és la nova presidenta del club; la primera dona en els 70 anys d’història de l’entitat. En declaracions a Ràdio Tordera mostrava la seva satisfacció i la il·lusió que li fa aquest càrrec.

Vila balanc 2

El pressupost del club arrossega un deute important des del mandat de l’expresident Vinyolas i que s’ha incrementat una mica amb el d’en Vendrell. La junta entrant té com a principal objectiu eixugar aquest deute. Carme Vila explica les mesures que prendran per intentar reduir-lo.

Vila balanc 3

Com a Delegat de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera, Josep Romaguera també va mostrar la seva satisfacció amb l’evolució esportiva de la secció, els resultats aconseguits i va fer balanç d’aquesta temporada. Va avançar que el cap de setmana 18 i 19 de juliol Tordera acollirà el campionat de Barcelona de la categoria benjamí i aleví de patinatge. Tots els punts de l’ordre del dia es varen aprovar i diversos socis varen aprofitar el torn de precs i preguntes.

ÚLTIMES NOTÍCIES