IniciNoticiesSocietatDetenen a Tordera un exhibicionista que hauria ensenyat els genitals a menors...

Detenen a Tordera un exhibicionista que hauria ensenyat els genitals a menors a Sant Ponç

02567La policia local va detenir ahir al migdia a Tordera un home com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme. El detingut, de 49 anys i veí de Badalona, hauria mostrat els seus genitals a menors d’edat que es trobaven celebrant un dinar amb els seus pares al paratge de Sant Ponç. Es tractava de l’habitual dinar de germanor que celebren els pares i mares de Can Comaleres d’educació infantil de la comunitat vedruna.

Segons la policia local, van rebre el requeriment de dos pares que havien observat un home fent exhibicionisme davant de menors, a la zona de l’ermita. Va donar la coincidència, que els dos pares eren un mosso d’esquadra i un policia local de Calella que van poder retenir a l’home fins l’arribada de la policia local. Després d’agafar declaracions, van procedir a detenir l’home per un presumpte delicte d’exhibicionisme.Tot i no ser veí de Tordera, el detingut podria tenir habitatge en alguna urbanització del municipi.

L’home a passat aquest mati a disposició judicial a Arenys. Els pares i mares dels menors afectats van denunciar els fets i seran citats a declarar sobre el succés.