IniciNoticiesCulturaJa es poden recollir les entrades per assistir a l'acte central de...

Ja es poden recollir les entrades per assistir a l’acte central de La Mirada del poeta, el 12 de juny

lamirada_actecentralArriba l’acte central de la quarta edició de La Mirada del poeta, centrada en el llibre En quarantena (Barcelona: Empúries, 1990) de l’escriptor Narcís Comadira. La data escollida per tancar-ne la quarta edició és el divendres 12 de juny, dia en què es durà a terme un recorregut poètic per diversos indrets del municipi de Tordera. L’acte és obert al públic i gratuït, però per assistir-hi és imprescindible disposar d’una entrada que es podrà recollir a partir del dimecres 3 de juny en dos indrets: la Biblioteca de Tordera o bé el Teatre Clavé. El director del Teatre, Josep Navarro recorda que les propostes artístiques de la mirada del poeta, giraran entorn el llibre En quarantena de Narcís Comadira.

mirada poeta 1

El recorregut de La Mirada del poeta s’iniciarà a les 21:30h a l’exterior de la Biblioteca de Tordera. A partir d’aquí, el públic, acompanyat per un grup de guies-actors, viurà i veurà diverses intervencions artístiques que tindran lloc en els espais que configuren l’itinerari físic d’aquesta edició de La Mirada del poeta: Biblioteca de Tordera, carrer Santa Llúcia, carrer de Folch i Torres, Teatre Clavé, carrer Sant Ramon, Plaça de l’Ajuntament, carrer Sant Antoni i Parc de la Sardana. En total, dues hores de passejada en què hi participaran més d’un centenar de voluntaris tant a títol individual com diversos col·lectius del municipi. Ho explica Josep Navarro.

mirada poeta 2

La passejada del 12 de juny posarà punt i final als actes de La Mirada del poeta 2015, un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.