IniciNoticiesEsportsL’equip de les transmissions dels esports de Ràdio Tordera han cantat un...

L’equip de les transmissions dels esports de Ràdio Tordera han cantat un total de 368 gols durant la temporada 2014-2015

retransmissionsAmb la temporada ja finalitzada i les fases regulars decidides, des de l’equip d’esports comencem a fer balanç de la feina feta, en molts casos lligada amb els partits dels primers equips d’hoquei i futbol, que són els que retransmetem. Una de les estadístiques curioses que compartim és la xifra total de gols que els companys de la transmissió han explicat en directe. Si parlem de futbol, amb la salvació a la segona catalana aconseguida, els torderencs han marcat un total de 53 gols i n’han rebut 58 en contra.

Grimalgols

En futbol encara hi hem de sumar els 20 gols de les finals del Memorial. En hoquei, durant la temporada a l’OK Lliga, la TDM va cantar un total de 74 gols i 163 en contra.

TDM gols

El Club Patí Tordera no va poder aconseguir la permanència i la propera temporada jugarà a la primera nacional espanyola. L’equip de les transmissions esportives de Ràdio Tordera posa el punt i final a la temporada amb un balanç positiu amb el seguiment de tots els partits jugats pels primers equips d’hoquei i futbol torderencs.

ÚLTIMES NOTÍCIES