IniciNoticiesEsportsEl Gimnàstic de Manresa i els dos equips del Barça són els...

El Gimnàstic de Manresa i els dos equips del Barça són els campions del XVIIIè Memorial Josep Barceló

finalmemorialDiumenge, el Gimnàstic de Manresa i els dos equips del FC Barcelona es van proclamar guanyadors del 18è Memorial Josep Barceló de futbol-7, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del camp municipal d’esports. Enguany, l’acte de cloenda va estar dedicat als centenars de voluntaris que treballen perquè l’esdeveniment pugui portar-se a terme. De fet, alguns d’ells hi són des de la primera edició. Com cada any, tampoc va faltar el record a Josep Barceló.

En la categoria benjamí, el Gimnàstic de Manresa es va imposar en la final per un ajustat 4-3 al València. El tercer classificat va ser l’Atlètic de Madrid que va guanyar a la Fundació Marcet en el partit de consolació , per un 5 a 2.

En la categoria aleví de primer any, el RCD Espanyol i el FC Barcelona van jugar la final. El resultat va ser d’empat a 1, es van haver de llençar penals i els blaugranes es van emportar el partit. El tercer classificat va ser el València.

Per últim, en la categoria aleví de segon, també es va repetir el derbi i també va passar exactament el mateix. Es van haver de llançar els penals i el Barça va emportar-se el títol. El tercer classificat d’aquesta categoria va ser l’Atlètic de Madrid. Escoltem el president del CFTordera, Quim Barceló, durant l’acte de cloenda.

Barcelo Memorial

La cloenda de diumenge va comptar amb la presència de l’Alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia; la regidora d’esports en funcions Sílvia Català; la família de Josep Barceló i la junta directiva del Club Futbol Tordera, encapçalada per el president Quim Barceló que ha viscut el seu últim memorial amb aquest càrrec. L’organització del Memorial comença ja a treballar, per l’edició 2016 del torneig.

ÚLTIMES NOTÍCIES