IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del CPTordera organitza un casal d'estiu

La secció de patinatge artístic del CPTordera organitza un casal d’estiu

casal patinatgeLes entitats esportives torderenques ja comencem a organitzar-se per a l’estiu 2015. La majoria farà tota mena d’activitats per tal de no deixar de banda l’esport que durant l’any van practicant. És el cas de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera, que enguany organitza una nova edició del Casal d’estiu de patinatge 2015. Josep Romaguera, delegat de la secció, ens explica l’objectiu de l’activitat

Romaguera casal 1

El Casal d’estiu de patinatge es durà a terme del 29 de juny fins al 31 de juliol i està dirigit a nens i nenes de les edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Romaguera ens dóna més detalls de les activitats que realitzen durant aquelles setmanes.

Romaguera casal 2

El delegat comenta que no cal saber patinar ni tenir uns patins específics. El pavelló de la Concòrdia acollirà aquest Casal amb horari de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h del migdia. El preu de la inscripció és de 140€ per totes les setmanes i 60€ i per una quinzena. Per a més informació i més detalls podeu consultar la pàgina oficial a facebook, secció de patinatge artístic del CPTordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES