IniciNoticiesEsportsLa Penya Barcelonista de Tordera organitza una pantalla gegant per veure la...

La Penya Barcelonista de Tordera organitza una pantalla gegant per veure la final de de la Champions League

cartell final championsEl passat dimarts 12 de maig, el Barça de Luis Enrique va aconseguir el bitllet per disputar la final de la copa d’Europa que aquest any acollirà la ciutat de Berlin, la capital d’Alemanya. Des de la penya barcelonista de Tordera ja han començat a moure fils per poder organitzar la tradicional pantalla gegant en el pavelló de la Concòrdia. Lluís Agell, president de l’associació, mostra la seva satisfacció pel bon moment que viu l’equip blaugrana.

Agell pantalla 1

Com ja va succeir amb l’anterior esdeveniment de la pantalla gegant, aquest any també s’haurà de comprar anticipadament l’entrada en el pavelló, que tindrà un aforament màxim de 600 persones. Agell ens explica el perquè d’aquesta limitació i justifica el cost de l’entrada.

Agell pantalla 2

Per als socis de la penya, el cost de l’entrada és de 2€, els no socis, 4€ i, si queden entrades el mateix dia, costaran 5€. S’hauran d’adquirir en el Chu-Bar. La pantalla gegant per a la final de la copa d’Europa l’organitza la penya barcelonista amb el suport de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES