IniciNoticiesEsportsCarles Gamonal serà el nou president del CFTordera

Carles Gamonal serà el nou president del CFTordera

carlesgamonalSegons el calendari electoral que va presentar la junta directiva del Club Futbol Tordera quan es van convocar les eleccions a la presidència del club, aquesta setmana passada s’acabava el termini de presentar candidatures. Només n’hi ha hagut una, encapçalada pel torderenc Carles Gamonal. Amb 27 anys i exjugador del primer equip, agafarà el relleu de Quim Barceló durant l’assemblea que se celebrarà el mes de juny. Gamonal, en declaracions a la transmissió del futbol d’aquest passat diumenge, explicava per què es posa de president.

Gamonal president 1

També formaran part de la junta directiva 2015-2019, Amalio Mena, Santi Barrera, Manel Gil, Dan Garcia, Albert Taberner (Tabu), Narcís Barrera i Manuel Hernández (Manu). Carles Gamonal ens explica l’objectiu principal per a aquests propers mesos.

Gamonal president 2

El canvi de junta coincidirà amb el final d’aquesta temporada, cap al 30 de juny. Properament es convocarà una assemblea per aprovar els comptes i la gestió del 2014-2015, presentar la nova junta directiva i aprovar el pressupost de la nova temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES